MUODIKAS - LAADUKAS - MONIPUOLINEN - PALVELEVA

Monipuolinen valikoima kankaita

Tyykipuodin monipuolisessa valikoimassa on todella paljon trikookankaita (puuvillaa, viskoosia ja synteettisiä kuituja, elastaanilla ja ilman) sekä fleece-, college- ja trikoosamettikankaita sekä myös villaa sisältäviä neuloksia.
Haluamme muistuttaa, että näillä sivuillamme olevat kuvat kankaistamme ovat viitteitä antavia. Paremman tiedon tällä hetkellä puodissa olevista kankaista saat soittamalla tai kurkkaamalla Facebook-sivujamme...

 

Puuvillakankaita on tarjolla pitkälti toista tuhatta!

Softshell-kankaita:

Tyykipuodissa on valtava valikoima erilaisia trikookankaita, jotka sisältävät puuvillaa ja elastaania:

Asustekankaissa löytyy useita villa- ja muita sekoitekankaita. Olemme hankkineet myös paljon kokonaan luonnon materiaaleista valmistettuja kankaita. Siksi esimerkiksi pellavakankaita on pitkälti toista sataa ja puuvillakankaita lähes tuhat erilaista! Tämän tyyppiset kankaat soveltuvat vaatetuksen lisäksi hyvin myös sisustukseen ja vaikkapa askarteluun!

Juhlakankaina usein pidetyt sametit, polyesterisatiinit, ja -taftit sekä luonnonsilkki soveltuvat niin ikään myös verhoihin ja muuhun sisustukseen. Varsinaisissa sisustuskankaissa on joitakin valoverhokankaita, melko paljon verhoilukankaita sekä runsaasti erilaisia verhokappoja.

Kuoseja löytyy laidasta laitaan, erityisen paljon lasten kuoseja! Tutustu myös ompelutarvikkeisiimme.

Tyykipuoti on palveleva kangaskauppa, autamme ja neuvomme niin käsityöharrastajia kuin ompelun ammattilaisiakin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!